Kincsek között élünk

2024.03.06. 16:40

Két kerékre pattanhatnak idén is az Ormánságban

Az idei évben is megrendezik Sellyén a népszerű, már hagyományos ormánsági kerekezést.

Tóth Viktória

Fotó: TORWAISTUDIO

A „Kincsek között élünk”! - XV. Kerékpártúra az Ormánságban című rendezvény május 11-én lesz, ám már lehet rá jelentkezni. A szervező, Sellye Városi Művelődési Ház információja alapján az indulás aznap reggel 9 órakor lesz a sellyei termálfürdő bejárata elől. A kerékpártúra hossza körülbelül 50 kilométer, a Sellye – Drávaiványi – Drávasztára (első megálló) – Révfalu  – Szentborbás (ebéd) –  Felsőszentmárton – Drávafok – Bogdása – Sellye útvonalon. A jelentkezési határidő: május 3.-a. Egy linken kell regisztrálni, egyesével a jelentkezőknek.

A nevezési díj tartalmazza a karszalag és a kétszeri étkezés árát is. Pólót is biztosítanak külön igénylés szerint, díjkötelesen, ennek befizetési határideje április 30. A pólók és karszalagok átvétele a Sellye Városi Ttermálfürdőnél lesz május 11-én reggel 7 és 9 óra között. Jó hír azoknak, akik a biciklitúra után csobbannának is egyet, hogy a karszalaggal rendelkezők aznap a termálfürdőbe ingyen beléphetnek. További információ kérhető telefonon, és a  [email protected] e-mail címen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában