Kiállítás nyílik

2024.03.01. 10:00

Külföldi hallgatók fényképein tárulnak fel Pécs szépségei

Az International Seasons – Nemzetközi Évad – programsorozat keretében fotóversenyt hirdettek a Pécsen tanuló külföldi hallgatók számára a 2024-es esztendő elején. A beküldött képekből március elsején nyílik kiállítás délután 2 órakor a Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpontban.

Czeczon Enikő

A tárlat a My Pécs nevet viseli, amelyen Pécs szépségeit mutatják be a nemzetközi hallgatók által készített fényképek. A hallgatói közösség tagjai egyedi nézőpontokból mutatják be azt, hogy mit is szeretnek Pécsben, illetve a képek alapján az élményeiket is megosztják a tárlaton részt vevőkkel.  A fotókon a mediterrán hangulatú város több ikonikus helyszíne megelevenedik, mint például a Pécsi Székesegyház, a tévétorony, a Balokány és a Havihegyi templom is.

A versenyre beküldött fényképek megtekinthetők az International Seasons Facebook-oldalán, amellyel az is cél, hogy inspirálják egymást, a Pécsen élőket, a városba látogatókat arra, hogy felfedezzék ezt a gyönyörű baranyai várost.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában