JESZ

2024.03.17. 15:40

Március végén sem maradunk színházi élmény nélkül

A Janus Egyetemi Színház március második felében is több előadással örvendezteti meg a színház rajongókat. És a helyek gyorsan fogynak, egy-két előadás már most telt házas, viszont vannak még olyanok, amelyekre lehet regisztrálni.

Czeczon Enikő

A professzor vallomása továbbra is a műsoron szerepel

Forrás: JESZ

Március 20-án azok vannak előnyben, akik tudnak németül, hiszen a Magyarországi Német Színház, a Deutsche Bühne Ungarn a Grimm-testvérek egyik legszebb meséjével érkeznek Pécsre. A darabot friss csomagolásban adják elő német nyelven, amelyet 5 éves kortól ajánlanak. Az előadást két alkalommal, délelőtt 11 órakor és délután 2 órakor mutatják be.  

Március 22-én dr. Romhányi Györgyöt idézik meg a pódiumon A professzor vallomása című nagymonológ keretében este 7 órakor. A professzor egyébként nemzedékek példaképe volt, aki már életében legendává vált.

A hónap vége felé pedig két alkalommal a Karnyónét is újra műsorra tűzték. Március 24-én 27-én este 7 órakor adják elő a JESZ színészei Csokonai Vitéz Mihály 1799-es vígjátékát, ami a magyar író harmadik ismert színdarabja. Az utóbbi dátumra ugyan a helyek már elfogytak, de a márciusira még foglalható a [email protected] e-mailcímen. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!