Holtakkal suttogó

2024.03.25. 10:30

Rémisztő következményekkel jár, hogyha valaki megszegi a kétperces szabályt

Érkeznek az új horrorfilmek a mozikba. Az egyik a BagHead – Holtakkal suttogó címet viseli, amelyet a pécsi Cinema City március 25-én egyszer, 19 óra 45 perckor vetít.

Czeczon Enikő

A történet főhőse Iris, aki apja halála után egy régi lerobbant kocsmát örököl. A hagyaték rendezése miatt Berlinbe utazik, hogy azonosítsa apja holttestét és az ügyvédnél aláírja a papírokat. Ekkor még a nő nem sejti, hogy az iratok aláírásával nemcsak a kocsmát kapja meg, hanem az alagsorban rejtőzködő lényt, Bagheadet is, aki holtak alakját is képes felvenni, ezáltal pedig lehetőség nyílik kommunikálni az elhunytakkal. Ebből a lényből pedig üzlet lesz: kétezer dollárért két percet lehet vele eltölteni. A kétperces szabály megszegése azonban rémisztő következményekkel jár. 

A film rendezője Alberto Corredor, aki Baghead néven készített egy rövidfilmet 2017-ben, amelyben egy férfi találkozik egy különleges, alakváltó lénnyel, aki talán képes megadni a válaszokat a férfit foglalkoztató kérdésekre. Ez adta az alapot a direktornak az azonos című nagyjátékfilmjének elkészítéséhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában