Szórakoztat és tanít

2024.04.14. 10:00

Legnépszerűbb alkotásaival érkezik Pécsre a Mosolyrend lovagja, Halász Judit

Halász Judit érkezik Pécsre április 14-én a Kodály Központba, aki délután 3 és 5 óra között varázsolja el a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt Csiribiri koncertjével.

Czeczon Enikő

Évtizedek óta énekli már Halász Judit magyar költők verseit gyermekeknek a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében. A művésznő lemezein generációk nevelkedtek, és tizennyolc megjelent korong után először forgattak Halász Judittal egész estés filmkoncertet.  

A Csiribiri koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely a művésznő egyedülálló pályafutásainak legnépszerűbb alkotásait fogja csokorba. Halász Judit fontos küldetésének tartja fenntartani a családok, a gyerekek magyar költészet iránti érdeklődését, és a dalok formájában szinte észrevétlenül szórakoztatva felhívja a figyelmüket az élet sok fontos törtvényére, amihez alkalmazkodniuk kell, ha a humanizmus etikája szerint akarunk élni. 

A gyerekek Magyarországon először a Mosolyrend lovagjának választották, akinek a pécsi koncertjén való részvételről bővebben a Facebook-eseménynél olvashatnak az érdeklődők. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában