teremlabdarúgás

2018.02.08. 15:01

A csertőiek nagyot küzdöttek, megérte

Befejeződött a teremlabdarúgó-bajnokság, amelyet a Kétújfalu nyert meg hibátlan mérleggel. Az utolsó fordulóban a címvédővel találkozott, s ezen a meccsen is kiderült, ezúttal ki a „király”: az újdonsült bajnok 12–2-re verte az előző kiírás győztesét!

K. Mayer A.

– Óriásit küzdött a dobogóért a Csertő, amely a Hobollal találkozott a hetedik fordulóban. A csertőieknek nyerniük kellett ahhoz, hogy érmet szerezzenek, s a hajrában lőtt góllal sikerült is behúzniuk ezt a meccset, így jobb gólkülönbségüknek köszönhetően övék lett a harmadik hely – mondta Kreskai Tamás, a bajnokság szervezője.

A 7. forduló eredményei: Szigetvári LE–Golo FC 5-3, Kétújfalu–Vegyes Válogatott 12-2, Hobol–Csertő 4-5, a Tüskevár FC szabadnapos volt.

A végeredmény: 1. Kétújfalu 18 pont, 2. Hobol 12, 3. Csertő (23-22) 9, 4. Vegyes Válogatott (22-30) 9, 5. Szigetvári LE 7, 6. Tüskevár FC 4, 7. Golo FC 3.

A gólkirály Harmuth István Imre (Csertő), a legjobb kapus Takács István (Hobol), a legjobb játékos Szedeli István Zsolt (Kétújfalu), a legsportszerűbb csapat pedig a Golo FC lett.

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában