Szigetszentmiklós

2018.02.05. 16:11

Életmű Díjat kapott Papp Viktor

 A Magyar TáncSport Szövetség Életmű Díjjal jutalmazta Papp Viktort, a Pécsi Fordan Sportegyesület vezetőjét és alapítóját, ezzel elismerve évtizedek óta nagyon magas szinten folytatott szakmai munkáját.

K. Mayer A,

Az elismerést Szigetszentmiklóson, a TáncSportok Magyar Bajnokságán vehette át ünnepélyes keretek között a hazai akrobatikus rock ’n’ roll egyik ikonikus alakja.

Papp Viktor először amatőr, majd profi versenyző volt. A legmagasabb versenykategóriában háromszor lett magyar bajnok, válogatottként pedig Európa több, mint húsz országában közel harminc világversenyen képviselte hazánkat. Legjobb nemzetközi eredménye egy profi világkupán szerzett harmadik hely volt (Grenoble, 1990).

– Természetesen nagyon örülök ennek az elismerésnek, megtisztelő, hogy a szövetségtől Életmű Díjat kaptam – fogalmazott lapunknak Papp Viktor, aki versenyzői pályafutását követően az 1990-es évektől edzősködik, s harminc éve alapította a Pécsi Fordan Táncklubot. – Amellett, hogy jelenleg is aktívan edzősködöm a klubban, a magyar válogatottnál is dolgozom. A szövetségben több funkciót is betöltöttem, voltam alelnök, szakági elnök, szövetségi kapitány, s a Testnevelési Egyetem szakvezetője is tevékenykedtem tizenkilenc évig. Jelenleg a Magyar TáncSport Szakszövetség oktatásért és továbbképzésért felelős elnökségi tagja vagyok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában