Teremlabdarúgás

2018.02.04. 11:18

A Kétújfalu lett az első

Az ötödik és a hatodik forduló is lement a szigetvári teremlabdarúgó bajnokságban. Előbbiben nagy csatát hozott a Golo FC és a Hobol mérkőzése, amelyen egy gól döntött – a hoboliak javára (3-4). Az éllovas Kétújfalu magabiztos győzelmet aratott, csakúgy, mint a Csertő.

K. Mayer A.

A hatodik fordulóban nem kis meglepetésre ismét kikapott a Vegyes Válogatott, zsinórban a második vereségét szenvedte el. Ezúttal a Szigetvári LE bizonyult jobbnak, ráadásul sokkal jobbnak, hiszen 7-2-re nyert. A Kétújfalu ebben a körben is győzött, így magabiztosan vezeti a tabellát (és már bajnok is), a második helyen a Hobol áll.

Az utolsó fordulóban, amelyet jövő hétfőn rendeznek meg, a Kétújfalu épp a Vegyes Válogatottal csatázik majd. Könnyen elképzelhető tehát, hogy Karsai Dánielék címvédő létükre még a dobogóról is lemaradnak.

Az 5. forduló eredményei: Golo FC–Hobol 3-4, Tüskevár FC–Kétújfalu 2-5, Csertő–Szigetvári LE 4-1, a Vegyes Válogatott szabadnapos volt.

A 6. forduló eredményei: Csertő–Kétújfalu 3-5, Vegyes Válogatott–Szigetvári LE 2-7, Tüskevár FC–Hobol 3-4, a Golo FC szabadnapos volt.

Az élcsoport állása: 1. Kétújfalu 15 pont, 2. Hobol 12, 3. Vegyes Válogatott 9.

A góllövőlistát Harmuth István Imre (Csertő) vezeti 11 találattal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában