Látványtánc

2018.03.25. 17:10

Éremeső hullott a pomponos lányokra

Egy arany és három ezüstminősítéssel díjazták a bicsérdi Szuszi Szise Akrobatikus Pompon Egyesületet a Magyar Látványtánc Sportszövetség által Kaposváron megrendezett területi bajnokságán.

J. G.

A bicsérdi lányok ezzel indították a 2018-as versenyszezont. Az egyesület négy csapattal indult a versenyen.

Mini kategóriában a Rosszcsontok fantázianevű csapatuk ezüst-, gyermek kategóriában a Tengerészek szintén ezüst-, junior kategóriában a Candyman is ezüstminősítést kapott. Felnőtt kategóriában a Country mix tizenhárom tagja Dömötör Boglárka, Dömötör Fruzsina, Egerszegi Dominika, Hunyadi Fanni Zita, Korn Zsófia, Nagy Jázmin, Nagyapáti Fanni Anna, Szabó Andrea, Szabó Dalma Rebeka, Szili Dorina, Szili Gréta, Szili Zsanett Zita, Vörös Eszter aranyminősítéssel tért haza.

Az egyesület helyi, környékbeli óvodásokból, általános iskolásokból, illetve gimnazistákból áll. A versenyre való eljutásban, a csapat sok segítséget kapott a bicsérdi önkormányzattól, és a szülőktől is egyaránt. Ahogy tavaly, úgy az idén is részt vesznek a Pécsi VSK-Pannonpower hazai férfi kosárlabda bajnoki mérkőzésein.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában