Labdarúgás

2018.07.11. 16:30

Limuzinokkal utaztak a kis kapusok

Az edzések után sárkányhajóban is kipróbálhatták magukat.

K. Mayer A.

dav

Extravagánsan kezdődött a labdarúgó kapusok tábora Orfűn: a hétfő kora reggeli kezdéskor a kapuspalánták egy pécsi sportboltban találkoztak, majd limuzinokba ültek, s ezekkel az elegáns járművekkel szállították ki őket a gyönyörű településre. Örök élmény marad ez a gyerekeknek.

– A limuzinok megérkezése és az orfűi sporttábor elfoglalása után a támogatói ajándékcsomagok kiosztása következett, majd elkezdődtek az edzések – mondta Csaba Gergő Ferenc, a #KAPUSTABOR szervezője. – A szakmai munkában az újpesti és MTK-s utánpótlásberkekben méltán elismert szakember, a tábor egyik díszvendégeként jelen lévő Pleskó László segít nekem, az ifjú kapusedző, Máthé Árpád közreműködésével.

Az edzések után a gyerekek kipróbálhatták magukat a Pécsi tavon egy sárkányhajóban – látszott rajtuk, hogy nem csak a zöld gyepen érzik jól magukat. A folytatásban is rengeteg színes program vár majd rájuk a tréningek mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában