Mohács 

2018.10.17. 00:20

A Dunántúli Napló és a bama.hu is köszönti az MTE-t

A Mohácsi Torna Egylet Magyarország egyik legrégebben alapított sportegyesülete – a városban és a környékén nehezen találnánk olyan embert, aki valamiképpen ne kötődne az MTE 1888-hoz.

F. Z.

Az egyesület idén ünnepli alapításának 130. évfordulóját, s a „felköszöntések” sorából a Dunántúli Napló és a bama.hu sem marad ki.

Október 27-én, azaz jövő szombaton, amikor az egyesület nagyszabású sportbált rendez, lapunk négyoldalas összeállításban emlékezik meg a dicső múltról, bemutatva többek között azokat a sportolókat, akik öregbítették a klub hírnevét. Kitérünk a szakosztályokra is, s terveink szerint megszólalnak azok a klubhoz kötődő emberek is, akiket a városban szinte mindenki ismer.

Az MTE 1888 jubileuma remek alkalmat ad arra, hogy lapunk egyéb rovataiban is foglalkozzunk az egyesülethez kötődő sportolókkal – a következő napokban bátran keressék a Dunántúli Naplóban és a bama.hu-n a mohácsiakat!

Címkék#mte

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában