Világsztárok között

2018.12.06. 12:31

Kategóriájában ismét első lett Horváth Bianka

A román fővárosban vett részt a közelmúltban egy nagy nemzetközi versenyen Horváth Bianka pécsi fitneszversenyző.

Horváth L.

A versenyen profi kártyát lehetett nyerni, ami kvalifikál a sportág legnagyobb eseményének számító Olympiára.

– Amatőr ligában indultam az NPC amerikai szövetség által rendezett, Európába hozott versenyen a Figure kategóriában – mondta a sportoló. – A +168 cm-esek mezőnyében aranyérmet nyertem, az összesített versenyben második helyet értem el, sajnos egy ponttal lecsúsztam a Pro kártyáról. Azt hiszem, elégedett lehetek ezzel a teljesítménnyel, mindent megtettem a sikerért. Hatalmas élmény volt a világsztárok között szerepelni, ez örök emlék marad számomra. Nem adom fel, de most egy év pihenést tervezek, hogy újult erővel fogjak neki a Profi ligának. Nem vagyok elkeseredve, szép eredményeim voltak idén.

Idei eredményei. NPC Diamond Classic Miami Figure Open: 1. hely. NPC Diamond Classic Miami Figure Novice: 1. hely. NPC Diamond Classic Miami Overall: 2. hely. UK London Pro Figure Open: 2. hely. UK London Pro Figure Novice: 2. hely. Romania Muscle Fest Pro Bukarest Figure Open: 1. hely, összetett: 2. hely.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában