Teremlabdarúgás

2019.02.27. 15:23

Kishárságyi elsőség – Kőkemény meccsek is voltak

Hét hétfőn keresztül tartott, s a Kishárságy csapatának győzelmével ért véget a szigetvári teremlabdarúgó-bajnokság, a Muszola Kupa.

K. Mayer András

A sportcsarnok felújítása miatt egy ideig kérdéses volt, hogy a hagyományos városi teremlabdarúgó-tornát idén meg tudják-e rendezni. Az akadály végül elhárult, így sor kerülhetett a Szigetvári Kultúr- és Zöld Zóna Egyesület által támogatott Muszola Kupára, amelyen hat csapat vett részt. A bajnokság hét hétfőn át zajlott, az alapszakasz után jöhetett a rájátszás, amely során eldőlt, hogy a Kishárságy az idei kiírás legjobbja, megelőzve a Szigetvári LE „kék” együttesét.

– Bár szabadidős tevékenységként gondoltunk a bajnokságra, a résztvevők sokszor véresen komolyan vették, főleg a rájátszásban – árulta el a főszervező, Kreskai Tamás. – Szikrázóan kemény meccsek is voltak. Az első két helyen két nagypályás csapat végzett, amelyek a felkészülés állomásaként tekintettek a sorozatra.

A utolsó játéknapon a díjakat dr. Vass Péter polgármester adta át, a résztvevők közül pedig jó néhányan megjegyezték, hogy jövőre ugyanitt.

A SzigetWar FC-t látták a legsportszerűbb csapatnak

A szigetvári teremlabdarúgó-bajnokság, a Muszola Kupa a rájátszással ért véget. Külön kört játszott egymással az alapszakasz első három és második három helyezettje – így alakult ki a végső sorrend.

Eredmények. Rájátszás a 4–6. helyért: Szigetvári LE „piros”–SzigetWar FC 5-4, Tibiatya–Szigetvári LE „piros” 0-13, SzigetWar FC–Tibiatya 2-3. Rájátszás az 1–3. helyért: Szigetvári LE „kék”–Hobol 6-0, Kishárságy–Szigetvári LE „kék” 4-3, Hobol–Kishárságy 3-4.

A végeredmény: 1. Kishárságy, 2. Szigetvári LE „kék”, 3. Hobol, 4. Szigetvári LE „piros”, 5. Tibiatya, 6. SzigetWar FC.

A bajnokság különdíjai. A gólkirály Harmuth István (Szigetvári LE „piros”) lett, a legjobb játékosnak Pálfi Árpádot (Szigetvári LE „kék”), a legjobb kapusnak Pesti Györgyöt (Kishárságy) választották, a legsportszerűbb csapatnak pedig a SzigetWar FC-t látták a szervezők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában