tenisz

2019.04.17. 18:03

Már edzősködik is a szépségkirálynő

Továbbra is versenyez, emellett dolgozik a szépségiparban, sőt, már edzősködik is Koncz Liliána: gyerekeknek oktatja a teniszt a Pécsi Református Gimnáziumban és Általános Iskolában.

K. Mayer András

Szépen jöttek a sikerek, többször nyert magyar bajnokságot, van csapatbajnoki címe, és a nemzetközi porondon is jól szerepelt. Aztán utolérte a sportolók rémálma: saroksérülés miatt egy évre kiesett a teniszből. Semmiképpen sem akart elszakadni a sportágtól, ezért megszerezte a legmagasabb edzői minősítést (Professional Tennis Registry – a világ egyik legfiatalabb edzője lett a rendszerben), amelynek köszönhetően tavaly november óta alsó tagozatosokat oktat a Pécsi Református Gimnáziumban és Általános Iskolában, ahol egyébiránt végzős diák.

– Korábban is szerettem gyerekekkel foglalkozni, s azóta kiderült, hogy jó utat választottam, élvezem ezt a munkát – mondta lapunknak Koncz Liliána, a tavalyi Baranya Szépe, aki az edzősködés mellett készül az érettségire, valamint néhány hónapja a szépségiparban is dolgozik. – Mindenképpen szerettem volna bennmaradni a sportban, ezért is gondoltam az edzősködésre.

A teniszoktatáshoz támogatást is kapott, a Sportszervezetek Országos Szövetsége által működtetett Hiszek Benned Sport Programnak köszönhetően dolgozhat a gyerekekkel a délutáni foglalkozásokon. Emellett azért a pályán is látni fogjuk még, hiszen a versenyzéssel sem hagyott fel: a Budaörs szuperligás csapatát erősíti a továbbiakban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában