Labdarúgó-megye II.

2019.04.04. 12:02

Rekorddal védheti meg a címét Novák Balázs

Zsinórban kétszer volt a baranyai megyei II. osztály gólkirálya, s ismét címvédésre készül Novák Balázs. A Himesháza télen (a Hosszúheténytől) igazolt támadója a hétvégi fordulóban nyolcszor zörgette meg a Drávaszabolcs kapuját, s ezzel három gólra megközelítette a góllövőlistát 33 találattal vezető, sombereki Péter Józsefet.

Szabó D.

– Igaz, nyolcszor betaláltam, de legalább még ötöt rúghattam volna – mondta lapunknak a Himesháza csatára. – Számomra a csapat az első, de ezen a meccsen külön kérte az edzőnk, hogy ha jobb helyzetben vagyok, akkor passzolják nekem a többiek a labdát. Természetesen nagyon örülnék neki, ha sikerülne megvédenem a gólkirályi címem, de nem szeretnék rágörcsölni. Az a lényeg, hogy az együttes jól szerepeljen!

Novák előbb 28, majd 33 találattal lett a legjobb mesterlövész az osztályban. Idén még vissza van nyolc forduló, s már 30 gólnál jár, így valószínűleg meg fogja dönteni rekordját. Lapunknak elárulta a még mindig nagyon fiatal, 22 éves csatár, hogy ugyan volt megkeresése magasabb ligákból is, de (fuvaros) munkája miatt nem tudna heti ötször edzésre járni, és jelenlegi csapatát nem hagyná el egy megyei első osztályú klubbért sem. Majd kérdésünkre hozzátette, hogy ha 40 góllal zárná a szezont, akkor lenne igazán elégedett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában