felajánlás

2019.04.17. 16:31

Segítsünk Liának!

A 8 éves Légrádi Lia boldogan élte gyermekkora mindennapjait, bár az ő szívét nem a játékbabák dobogtatták meg, számára a labdarúgás jelentette a kikapcsolódást. Bátran szállt szembe nála erősebb fiúkkal is, küzdött, harcolt, és győzött a Villány TC színeiben.

bama.hu

Tavaly nyáron azonban egy új küzdelem vette kezdetét Lia életében, most az életért kell küzdenie. Lia egy szörnyű traktorbaleset során súlyos koponya- és agysérülést szenvedett, jelenleg éber kómában kezelik a Bethesda Gyermekkórházban. Edzője sportrelikviák árverésével szeretne segíteni Liának, amelyekre a Vaterán bárki licitálhat.

A befolyt összegből a tréner egy autót szeretne majd vásárolni a családnak, amellyel biztonságosan lehetne Liát lakóhelye, Magyarbóly és Budapest között a kezelésekre szállítani.

A gyűjtemény pedig nagyon szépen gyarapodik: van már benne a Ferencváros játékosai által aláírt mez; a válogatott labdarúgók dedikálta szerelés, de Nikolics Nemanja a sajátját is elküldte, éppen azt, amelyikben a portugál válogatott ellen játszott az Európa-bajnokságon. Dárdai Pál is küldött mezt (neki édesapja még edzősködött is Beremenden, ahol Lia elkezdett focizni, innen az érzelmi kötődés), míg Lőw Zsolt abban segédkezett, hogy Kylian Mbappé aláírt PSG-meze is a gyűjteménybe kerüljön.

De nemcsak focisták gondoltak Liára, hiszen a győri kézilabdás lányok is mind aláírtak egy közös mezt. A legújabb relikvia pedig Spanyolországból származik: a világ- és Európa-bajnok Andrés Iniesta által aláírt Barcelona-mez. A vatera.hu-n bárki licitálhat április 22-én 21 óra 20 percig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában