Kézilabda

2019.04.27. 22:08

Váratlan mohácsi vereség, sima mislenyi győzelem

A Rinyamenti KC együttesét fogadta a Mohácsi TE 1888 NB I. B-s női kézilabdacsapata, s a papírforma alapján hazai győzelemnek kellett volna születnie. Sajnos nem az született.

K. Mayer András

Fotó: Facebook(forrás)

Az első félidőben még úgy tűnt, minden rendben van, Füzesi Ferenc tanítványai jól játszottak és háromgólos előnyre tettek szert. A második félidő azonban maga volt a rémálom, a vendégek feljöttek, egyenlítettek, a vezetést is átvették, s végül két góllal nyertek.

Mohácsi TE 1888–Rinyamenti KC 23-25 (14-11)

Mohácsi gólszerzők: Spán 7, Berta 4, Dittrich 3, Takács 3, Ilyés 2, Ladics 2, Hahner 2.

Zsinórban hetedszer nyert a Kozármisleny

Nagyon jó formában van az utóbbi hetekben a Kozármisleny SE NB I. B-s női kézilabdacsapata, amely sorra nyeri a mérkőzéseit – zsinórban már a hetedik sikernél tart. A Szombathelyi Haladás elleni idegenbeli meccsen mindenki el is várta a győzelmet Kovács Tamás tanítványaitól, elvégre a sereghajtóval találkoztak. Az első félidő még szoros volt, a házigazdák tartották magukat, a szünet után azonban kinyílt az olló, elhúztak a vendégek, akik végül magabiztosan nyertek.

Szombathelyi Haladás–Kozármisleny SE 22-28 (11-12)

Kozármislenyi gólszerzők: Grénus 5, Szemmelrock 4, Polics 4, Tóth T. 4, Ragoncsa 3, Palotás 3, Péter P. 2, Markovics 2, Gulya 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában