Úszás

2019.07.01. 09:10

A hétvégén sem pihentek a pécsi tehetségek

A hétvégén három helyszínen is szép eredményeket értek el a PSN Úszószakosztály versenyzői.

Szabó D.

Balogh Vivien a junior nyílt vízi válogatott kerettel a LEN Nyílt vízi Európa Kupa 10 km-es barcelonai fordulóján vett részt, ahol abszolút kategóriában az előkelő 11. helyen végzett. Túros Máté tanítványának ez a verseny a junior Európa-bajnokság előtti utolsó felmérő volt.

Miskolc volt a következő állomása az úszók korosztályos országos bajnokságainak. Delfin korosztályban Szedlák Noé képviselte a pécsi színeket. és ezen a bajnokságon sem maradt érem nélkül a tehetséges úszó: három pontszerző hellyel (50 méter pillangón 6., 100 méter gyorson 4., 200 méter gyorson 4. lett) és 50 méter gyorson egy bronzéremmel zárt.

A Duna Arénában megrendezett Budapest Openen Sztázics Angyalka 400 méter vegyesen második helyezett lett. A négynapos versenyt követően hirdette ki a közelgő úszó-világbajnokság keretét a szövetségi kapitány, Az idei úszó-vb-t a Nemzetközi Úszószövetség szervezésében a dél-koreai Kvangdzsu rendezi, ahol Kenderesi Tamás 200 méter pillangón áll rajtkőre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában