Pécs

2019.11.06. 12:50

Krausz Gergely kezében az olimpia

Három pécsi indult a tollaslabdázók nyílt magyar bajnokságán, Budaörsön. Közülük női egyéniben Madarász Réka a nyolcaddöntőben esett ki, bár nagy csatára késztette az előző két év bajnokát, a török Neslihan Yigitet.

H. L.

Gonda Daniella eddig sem jutott el, korábban három játszmában kikapott svéd ellenfelétől. A riói olimpikon, volt pécsi Sárosi Laura a negyeddöntőben búcsúzott. A férfiaknál Pytel Gergő a selejtezőből nem került fel. Hiányzott a mezőnyben sérülés miatt Krausz Gergely és Kőrösi Ágnes (mindkettő Multi Alarm SE Pécs). Krausznak izomhúzódás miatt kellett visszalépnie a viadaltól, várhatóan egy–másfél hét múlva végezhet újra teljes értékű edzésmunkát.

– Bízom benne, hogy a felépülésem után fogok tudni még pontokat szerezni. Az én kezemben van a kijutás az olimpiára, nem kell arra figyelnem, hogy mások mit játszanak – hangsúlyozta Krausz.

Csorba József, a magyar szövetség elnöke szerint jelenleg Krausz és Sárosi is kvótaszerző pozícióban áll a világranglistán, így jó esélyük van a tokiói szereplésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában