évadzáró

2019.11.21. 07:30

Lezárták az évet a pécsi tájfutók

A Misinatető és a Dömörkapu térségében rendezte meg évadzáró tájfutó versenyét a PVSK, amelyen a három pécsi klub (PVSK, POEÜ, PVM) mellett kaposvári, zalaegerszegi, veszprémi, egri és szekszárdi futók is rajthoz álltak, mintegy 150 versenyzővel.

Szabó D.

A versenyszámok dobogósai. 5 km: 1. Baumholczer Máté, 2. Szuromi Áron, 3. Vonyó Péter (mindhárman PVSK). 4.6 km: 1. Pavlovics Gábor, 2. Bótor Barbara, 3. Péley Dorka (mindhárman PVSK). 3.6 km: 1.Tóth János (POEÜ), 2.Horváth Tivadar (Veszprém). 3. Rabó Boldizsár (PVSK). 3.2 km: 1. Friedrich Soma (E.K.), 2. István Ágoston (PVSK), 3. Viniczai Ferenc (PVSK). 2.9 km: 1. Mester Levente (PVSK), 2. Benke Somorjai Bálint (PVSK), 3. Laczik Dénes (E. K.). 2.8 km: 1. Lajtai Maja (PVM), 2. Gál Benedek (PVSK), 3. Tekker Lőrinc (PVSK).

A versenyt követően megtartotta évadzáró ünnepségét is a PVSK tájfutó szakosztálya. A Vasút a 8. helyen zárta az idei országos pontversenyt, a legjobb eredményt Baumholczer Máté nevéhez fűződik, aki az országos nappali bajnokságon az első helyet kaparintotta meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában