tánc

2019.11.02. 19:00

Nézőcsalogató produkciókat visznek parkettre

Közönségcsalogató táncversenyt rendez november 3-án, vasárnap 12 órától a Pécsi Fordan Táncklub a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnokban.

Szabó D.

Fotó: Boggerfoto

A XII. Databox Fashion Street Dance Magyar Kupa, Minősítő Verseny és Csapatbajnokság a klub visszatérő rendezvénye, már több mint 12 éve rendezik meg.

A pécsieken kívül a megyéből érkeznek bólyiak és pécsváradiak, de ezúttal több budapesti egyesület is leadta a nevezését. A nap folyamán a közönség több érdekes versenyformával ismerkedhet meg. Először a rock ’n’ roll táncosok mérik össze tudásukat, ezt követi a Fordanos Csapatbajnokság, majd fashion street dance versenyzők veszik birtokba a sportcsarnok parkettáját.

Papp Viktor, a táncverseny főszervezője elmondta, hogy a rendezvény igazi közönségcsalogató lesz, hiszen olyan táncosok is parkettre állnak, akik egész évben viszonylag kevesebbet szerepelnek. Ilyenkor több hozzátartozó, barát, ismerős is megtekinti a résztvevőt.

Papp hozzátette, hogy ezúttal is „megdolgoztatják” a közönséget, hiszen ismét lesz szimpátiaszavazást. A nézők a belépőjegyükkel voksolhatnak az általuk legszimpatikusabb csapatra vagy párosra.

Címkék#táncsport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában