labdarúgás

2020.01.22. 11:20

Köszöntötték a jubiláló játékvezetőket

Ünnepeltek a megyei labdarúgó-játékvezetők a hagyományos évzáró-évnyitó báljukon, amelyet az utóbbi esztendők szokásának megfelelően Pécsett, a Laterum Hotelben tartottak. Ezen köszöntötték a jubiláló focibírókat is.

Horváth L.

Öt éve működik: Bizderi Nikolett, Gellén Elizabeth, Kasza Kitti, Georgiou Nikosz, Gyenis Levente, Kállai Balázs, Pór Gábor, Tatai Roland. 10 éves működés: Hollósi Máté, Maráz Zsolt, Pap Tamás, Patai Balázs. 15 éves működés: Borbás János, Fábik Sándor, Jakab Attila, Lakatos Miklós, Nagy Zsolt, Takács Gábor. 20 éves működés: Karcagi Balázs, Vörös Attila. 25 éves működés: Albert Gábor, Sebestyén Attila, Golubics István. 30 éves működés: Ábrahám Attila, Bayer József, Czakó Dénes. 35 éves működés: Poszt József. 45 éves működés: Horváth László. A 2019-es év baranyai játékvezetője: Takács Gábor.

Az est (amelyen Bizderi Nikolett konferált) szépséghibájaként róható fel, hogy a jubilálók közül sokan nem jelentek meg, így csak távollétükben tudták köszönteni őket. Üde színfoltja volt a bíróbálnak a PTE tánckarának fellépése, a MEFOB-győztes és Interregionális Kupát nyert művészeti csoport képviseletében három csinos lány táncolt, a többszöri produkciójuk sok tapsot kapott.

– Örülök, hogy komolyabb balhé nélküli, sikeres évet zártunk – értékelt lapunknak Czakó Dénes, az MLSZ BMI Játékvezetői Bizottságának elnöke. – Remélem, hogy hasonlókat tudok majd mondani egy év múlva is, amikor a 2020-as esztendő kerül szóba. Ugyan kevesen vagyunk, de szerencsére többen leszünk, ugyanis a most zajló tanfolyamunkra 28-an járnak. Március elején vizsgáznak és utána már gyakran látjuk őket a futballpályákon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában