Labdarúgás

2020.07.01. 11:56

A Balaton partján kezdik a felkészülést a mislenyi focisták

A Kozármisleny is kihirdette edzőmérkőzéseinek menetrendjét.

K. B.

Már javában készül a 2020/2021-es NB III.-as labdarúgó-bajnokság küzdelmeire a HR-Rent Kozármisleny alakulat, amely most az idény előtti mérkőzéseinek menetrendjét is kihirdette. Ezek alapján, a múlt héten véglegesített szakmai stáb segítségével Jelena Richárd vezetőedző hat felkészülési mérkőzésen finomhangolja a csapat játékát a szezonkezdet előtt. Elsőként pedig most szombaton a Siófok otthonába látogat az alakulat.

Először jövő hét szerdán élvezhetik hazai környezetben a kék-fehérek szurkolói a csapat játékát. Ekkor a tavaly az NB III. Nyugati csoportját az ötödik helyen befejező Nagykanizsa látogat Baranyába. Utána viszont rendszeresen saját pályájukon mérkőznek a mislenyiek. A Pécsvárad és a feljutását követően az NB III.-ra készülő Majos is hozzájuk látogat.

A főpróbát megelőzően a PMFC otthonában lesz még jelenése a Kozármisleny csapatának. A nyitány előtti találkozót még szervezik a klub vezetői. Ezen egy külföldi ellenfél ellen szeretnék elvégezni az utolsó simításokat.

Az NB III.-as labdarúgó-bajnokságok várhatóan a másod­osztállyal együtt, elsőként fognak rajtolni augusztus 2-án. Az élvonal küzdelmei egy héttel később kezdődnek. Az alacsonyabb osztályok csak a hónap közepén indulnak.

A mérkőzések pontos időpontja még nem ismert.

Az edzőmeccsek menetrendje: Siófok (NB II.)–Kozármisleny (július 4., szombat), Kozármisleny–Nagykanizsa (NB III.) (július 8., szerda), Kozármisleny–Pécsvárad (megye I.) (július 11., szombat) Kozármisleny–Majos (NB III.) (július 15., szerda), PMFC (NB II.)–Kozármisleny (július 18., szombat), külföldi ellenfél ellen szervezés alatt álló találkozó (július 26., vasárnap).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában