nb iii.

2020.08.09. 20:03

Hosszabbításban szállt el két pont a mislenyieknek

A múlt hétvégén a hosszabbításban egyenlített ki, a második fordulóban viszont a hosszabbításban bukott el két pontot a Kozármisleny labdarúgócsapata, amely vasárnap az Újpest II. vendége volt a NB III. Közép csoportjának második fordulójában.

Sz. D.

Jelena Richárd együttese már a második percben megszerezte a vezetést Hampuk találatával, de az első félidő végén egyenlítettek a lila-fehérek. Alig 10 perc volt vissza a mérkőzésből, amikor Hampuk újabb góljával ismét a mislenyieknél volt az előny, amelyet második alkalommal sem tudtak megőrizni. A ráadás első percében Fehér kotorta be a labdát Ipacs kapujába, amivel kialakult az 2-2-es végeredmény.

Nem sok ideje van pihenni a baranyaiaknak, hiszen szerdán ismét pályára lépnek, az újonc Majost fogadják 17.30-kor Kozármislenyben.

Újpest II.–Kozármisleny 2-2 (1-1)

Labdarúgó NB III., Közép csoport, 2. forduló. Budapest, 200 néző. Vezette: Katona B. (Ring K., Marozsi G.). Kozármisleny: Ipacs – Ulakity, Berdó, Kocsis, Turi – Horváth D., Kozics (Horvát 68.) – Szabó D. (Babinszky 63.), Kirchner (Kiss K. 78.), Juhász – Hampuk. Vezetőedző: Jelena Richárd.

Gólszerzők: Kálnoki-Kis (41)., Fehér (91.), illetve Hampuk a (2.,79.).

Ez következik. Augusztus 12., szerda, 17.30: HR Rent Kozármisleny–Majos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában