röplabda

2020.09.29. 18:53

Beragadt a rajtnál a PTE-PEAC

Két vereséggel kezdte a szezont a PEAC NB I.-es nőiröplabda-csapata. Előbb a kupában a Kispest, majd a bajnokságban a Budaörs bizonyult jobbnak.

K. B.

Kispest SE–PTE-PEAC 3:0

Női röplabda Magyar Kupa selejtező. Budapest. PEAC: Németh T., Marton G., Duduka, Pokó, Újhelyi B., Magyar L. Csere: Székely B. (libero), Sántosi-Tóth, Merkler, Petőfi G. Edző: Horváth Alexandra.

Horváth Alexandra: – Az első tétmérkőzésünk volt március óta, s ez a lányokon nagyon látszott. Görcsösen, nagyon sok hibával kezdtük a mérkőzést. A második és harmadik szettben már láttam olyan megmozdulásokat, amiket edzésen gyakorlunk, de ez sajnos kevés volt. Levonjuk a következtetéseket, s megyünk tovább.

PTE-PEAC–Budaörs 0:3

Női röplabda NB I., 1. forduló. Pécs. PEAC: Németh T., Marton G., Duduka, Pokó, Újhelyi B., Magyar L. Csere: Székely B. (libero), Sántosi-Tóth, Merkler, Petőfi. Edző: Horváth Alexandra.

Horváth Alexandra: – Ellenfelünk nagyon agresszívan nyitott, végig nyomás alatt tartottak minket. A rossz nyitásfogadásunk után nagyon kiismerhetővé vált a játékunk. Javítjuk a hibáinkat, s készülünk a következő hétvégére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában