horogra akadtak

2020.10.22. 13:03

Egy húsz kilós hal is adta magát a versenyen

Két versenyt is szervezett az elmúlt hetekben a kovácshidai BCM Horgászegyesület.

Zs. K.

Az október első napjaira átnyúló hagyományos Őszi Baráti Bojlis Találkozót a Szödönyi tavon rendezték meg, a versenyen nagyon szép fogásokkal büszkélkedhettek a csapatok, az öt legnagyobb megfogott hal súlya számított. Szirényi Csaba és Képíró Gábor 79,65 kg hallal ez első, a Sambuca Carp Team (67,9 kg) a második, Németh Tamás és Stehr Roland (67,6 kg) pedig a harmadik helyet szerezte meg.

A legnagyobb halat (20+ kg) Jakab Zsolt fogta. Emellett összesen nyolc 15 kilogramm feletti, és harmincnégy 10 kilogramm feletti halat tereltek a partra a horgászok.

A hétvégi szezonzáró horgászversenyt a Kertalja tavon rendezte meg az egyesület, ahol összesen több mint 81 kilogrammnyi halat fogtak a pecások.

Első helyen Montag Péter (27,8 kg), második helyen Géczi Balázs (11,45 kg), a harmadik helyen pedig Pál Zsolt (8,42 kg) végzett. A legnagyobb halat (4,275 kg) Géczi Balázs fogta ki.

A BCM Horgászegyesület következő versenye jövő szerdától vasárnapig tart. A 96 órás Bojlis Kupát a Kertalja tavon rendezik meg, a kétfős csapatok 4-4 bottal ülnek a tópartra a szép fogások reményében.

 

Keressük a hónap fogását!

Irány a bama.hu/ahonapfogasa oldal, ahol olvasóinkkal együtt izgatottan várjuk a képeket és szöveges beszámolókat. Az októberi pályázathoz görgessen A hónap fogása oldalon az októberi fogásokhoz!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában