labdarúgás

2020.11.24. 16:16

Egyenlített a Vasút

Egy elhalasztott meccset még bepótoltak a hétvégén a labdarúgó AutóCity Volkswagen Megyei I. osztályban, s ezzel véglegessé vált a csonka őszi szezon tabellája. A Szentlőrinc II. nem bírt a PVSK-val, így a csupán nyolc meccset játszó, de hibátlan Mohács mehet az első helyen telelni.

Szabó Dániel

Mint ismert, a Magyar Labdarúgó-szövetség a klubokra bízta a döntést, hogy kívánják-e folytatni a jelenlegi helyzetben a bajnokságot. Az amatőrcsapatok következmények nélkül halaszthatták el a meccseiket, s a többség élt ezzel a lehetőséggel. Azonban Baranyában is akadtak olyanok, akik lejátszották volna a maradék őszi mérkőzéseiket. A Szentlőrinc II. és PVSK az utóbbi tábort erősítette, így a két együttes bepótolta a 9. fordulóból elhalasztott meccsét.

Mindkét fél számára nagyon fontos volt a három pont megszerzése, a Szentlőrinc II. az őszi elsőségre hajtott, a ­PVSK pedig a még dobogós Villányra ragadt volna tovább. Ennek szellemében zajlott a találkozó, nagyot küzdöttek a csapatok, de egészen a 69. percig kellett várni az első gólra – ekkor a hazaiak szereztek vezetést Lakusic révén. A vendég pécsiek ugyanakkor egy pillanatra sem adták fel, s a csereként pályára lépő Draskóczi találatával egalizáltak.

Szentlőrinc II.–PVSK 1-1 (0-0)

Szentlőrinc. Vezette: Kreskai Tamás. Szentlőrinc II.: Pacéka – Czuczi, Baki, Tóth O., Bálint G. – Sinkovics (Mozsgai, 85.), Tóth M., Aszalós (Slavonics, a szünetben), Pretzl (Vörös, 62.) – Lakusic, Gellén. Edző: Horváth Zoltán. PVSK: Bárány – Kántor (Blész, 75.), Tornyos, Vida, Pál M. – Kiss K., Sziládi, Juhász (Draskóczi, 75.), Dalipi – Rácz (Lőrincz, 79.), Ndjodo. Edző: Kósa Sándor.

Gólszerzők: Lakusic (69.), illetve Draskóczi (78.).

A góllövőlista: 1. Havasi Dániel (Villány) 15 gól, 2. Vénosz Soma (Bóly) 10, 3. Péter József (Mohács) 9.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában