Felkészülés

2021.01.08. 07:55

Több csapat is megkezdte a munkát a megyeiben

A vírushelyzet miatt számos mérkőzést, sőt, teljes fordulókat halasztottak a megyei labdarúgó-bajnokságokból, így a megszokottnál jóval korábban, már januárban elrajtol a „tavaszi” szezon.

Szabó D.

Éppen ezért több csapat is megkezdte a héten a téli alapozását, néhány együttesnél már érkezőket és távozókat is bejelentettek.

A megyei I. osztályban szereplő Siklós például új edzővel veselkedett neki az edzéseknek. Nagy Balázs helyét – a korábbi harkányi tréner – Weinert Zsolt vette át, a Harkány kispadjára pedig Markotics Zsolt ült le. Ám szó sincs arról, hogy Nagy Balázstól megvált volna a klub, sőt, az ősszel még játékosként is bizonyító tréner a Thermal Spa Siklós FC elnöke lett, miután Hirdi Attila nem tudta vállalni a továbbiakban a poszt betöltését.

Szintén a Siklóssal kapcsolatos hír, hogy a csapat rutinos hátvédje, Fellai József a játékot már nem vállalja tavasszal, de nyárig még biztosan az U16-os együttes edzője lesz. Ugyan érkezőket még jelentett be a klub, de a Villány TC távozókról szóló beszámolója szerint, Bősz Krisztián, Obermajer Péter, Néma Dávid és Tasselmájer Adrián is Siklósra teszi át a székhelyét.

A Magyar Labdarúgó-szövetség adatbankja szerint január 17-én, vasárnap, a Harkány–Szederkény összecsapással folytatódik a bajnoki idény.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában