Szinkronúszás

2021.04.22. 12:58

Takács Fanni szólóban kétszer dobogóra állhatott

Minden egységét indítani tudta a PSN Zrt. a szinkronúszók XXIX. Utánpótlás és Felnőtt Országos Bajnokságán, amelyen Takács Fanni egyéniben is szép eredményeket ért el.

K. B.

Fotó: PSN Zrt

Technikai programjával a második, míg szabad programjával a harmadik helyezést csípte el. Az utánpótlás páros, illetve a felnőtt kombinációs kűrje is éppen csak lemaradt a dobogóról.

– A szerencsésebbek közé tartozunk, hogy indítani tudtuk minden egységünket, akit szerettünk volna. Versenyzőink felkészítése sikeres volt, büszkék vagyunk a versenyen nyújtott teljesítményükre. A pontjainkon is megmutatkozott a fejlődés, és szóban is számos dicséretet kaptunk a bíróktól – nyilatkozta a PSN hivatalos honlapjának Bertalan Anita edző.

Jövőhéten ismét gyermek és junior korosztályban méretteti meg magát a csapat az érdi uszodában, ahol egy sikeresen lefutott program után további dobogós helyezéseket várnak, teszik hozzá.

A PSN eredményei

Takács Fanni – szóló technikai program 2.hely, szóló szabad program – 3.hely.

Utánpótlás páros – 4.hely.

Felnőtt kombinációs kűr – 4.hely.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában