Kézilabda

2021.05.16. 20:08

Makulátlan maradt a PVSE

A pécsi NB I/B-s férfikézilabda-csapatok szezonbeli csatáját hibátlan mérleggel zárta a PVSE, amely másodszorra is legyőzte a PEAC-ot a bajnokságban a két Liga Kupa- és a Magyar Kupa-siker után. Közben a Kozármisleny női alakulata a Győr U20-as gárdáját verte tíz góllal.

Kvanduk B.

Forrás: Shutterstock / Illusztráció

Fotó: Shutterstock

PVSE–PEAC 22-20 (10-10)

Férfi kézilabda NB I/B, 21. forduló. Pécs, zárt kapuk mögött.

PVSE: SZENTE – Kienle, KREISZ 6, GÉCZI 1, Sebestyén 1, METCZ, Bujtár 1. Csere: Tullner (kapus), Szép 2, CSUBA 2, Vass 3, ERNEI 3, SZAKCSI 3, Gombai, Temesvári, Kovács L.. Edző: Kovács Gábor.

PEAC: Füstös – Forgács, GELB 9, SZÖGI 1, Ács 2, DOBI 3, Orbán 1. Csere: Rózsavölgyi (kapus), Vajda K. 2, Bálint 2. Edző: Papp László.

Kovács Gábor: – Az ötödik mérkőzésünkből az ötödik győzelmünk ez idén a PEAC ellen! Ez önmagáért beszél!

Papp László: – Játékban szerintem semmivel nem maradtunk el a PVSE mögött, de nagyon sok helyzetet hagytunk ki. A védekezés, a küzdelem és a fizikai harc dominált.

Ez következik: PVSE–Budai Farkasok (05. 19. 18.00), PEAC–Budai Farkasok (05. 23. 18.00).

Kozármisleny SE–Győr U20 31-21 (17-7)

Női kézilabda NB I/B, 10. fordulóból pótolt meccs. Kozármisleny, 100 néző.

Kozármisleny: GADÁNYI – Grénus 2, HORNYÁK 7, Linder, Halász, POLICS 9, Schäffer 1. Cs.: Vig (kapus), Wichmann (kapus), MARKOVICS 4, Scheffer 3, Tobak 3, Péter P. 1, Kovács V. 1, Fledrich, Takács. Edző: Zdenko Kordi.

Zdenko Kordi: – Tizenötödik mérkőzésünk veretlenül, a harmadik hét nap alatt! A keddi és a mai meccsen is fontos győzelmeket szereztünk, amelyeknek köszönhetően nőhet az önbizalmunk, ugyanis nagyrészt jó játékot nyújtottunk. Jó volt ezt látni, ezért dolgoztunk az utóbbi hónapokban. Ahogy eddig, ezután is lépésről lépésre haladunk a szezon végéig. Az egész csapat megérdemli a dicséretet.

Ez következik: Kozármisleny–NEKA (05. 22. 18.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában