Kosárlabda

2021.06.10. 14:57

Döntetlennel indította a PTE-PEAC a keresztjátékot

Se előnybe, se hátrányba nem került a PTE-PEAC NB II.-es férfikosárlabda-csapata a Honvéd-Ludovika elleni keresztjáték első mérkőzésén.

K. B.

Fotó: Getty Images

A két gárda nagyot küzdve 65-65-ös döntetlent játszott, s innen várja a szombati pécsi folytatást. Ha sikerrel veszik ezt az akadályt is az egyetemisták, akkor bejutnak a harmadosztály országos négyesdöntőjébe.

A PEAC az alap-, és középszakaszt, valamint a rájátszást mindössze négy vereséggel zárta a Nyugati-csoport élén.

Honvéd-Ludovika–PTE-PEAC: 65-65 (18-12, 19-24, 19-11, 9-18)

Férfi kosárlabda NB II., keresztjáték, 1. meccs. Budapest, Ludovika Aréna. Vezette: dr. Oláh M., Horváth Cs., Polonkai. PEAC: NAGY K. 16, Schuj 12/6, Balázs B. 8, , MEZEI 12, KIS M. 10. Csere: Lajos 3, Major, Sziráki 2, Gergely. Edző: Moosz Milán. A Honvéd legjobb dobói: Kiss Á. 19, Dévényi 14/3, Szőnyi 12.

Moosz Milán: – Közepes szintű játékkal, viszont extra hozzáállással és motivációval tudtunk egált játszani a Honvéddal. Ez tulajdonképpen annyit jelent, hogy az első félidő egál, a másodikat hazai környezetben és végre nézők előtt tudjuk majd játszani, amelyre várunk mindenkit!

Ez következik: PTE-PEAC–Honvéd-Ludovika (június 12., szombat 18.00 Pécs, PTE TTK Sportcsarnok).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában