adomány

2021.08.12. 10:14

Gálameccsel segítenek a jégkárosultakon a PMSC Öregfiúk

A PMSC Öregfiúk Egyesülete és a Városi Sportkör Sellye egy jótékonysági mérkőzéssel szeretne segíteni a sellyei jégkárosultaknak, mégpedig úgy, hogy a korábbi, többszörös válogatott- és számtalan első osztályt is megjárt pécsi játékosok összecsapnak a megyei öregfiúk-bajnokságot nyert sellyei aranycsapattal – írja a Pécsi Újság.hu.

M. B. (forrás: Pécsi Újság.hu)

A találkozóra szombaton délután öt órakor kerül sor Sellyén.

A PMSC ÖFE csapatában pályára lép majd mások mellett: Mészáros Ferenc, Toma Árpád, Lőrinc Antal, Tomka János, Megyeri Károly, Palaczky János, Herbert Roland, Sólyom Csaba, Gyánó Szabolcs, Bodor Boldizsár.

A belépés mindenki számára ingyenes lesz, de a bejáratnál egy adománygyűjtő ládát helyeznek el, ahová várják az anyagi hozzájárulásokat, mellyel a rászoruló jégkárosultakat segítik. A PMSC ÖFE a támogatóin keresztül, illetve saját erőből már csaknem kétszázezer forintot gyűjtött össze, de a továbbiakban is várják a felajánlásokat az alábbi két számlaszámra is:

Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány

10702019-85008898-51100005

Közlemény: JÉGKÁR

Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület

117840009-20200745

Közlemény: JÉGKÁR SELLYE 2021

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában