Kézilabda

2021.08.31. 13:14

Veszprémbe utazik ma a Sport36-Komló

Az előrehozott harmadik fordulóval ma 18.00-kor megkezdi NB I.-es szereplését a Sport36-Komló férfikézilabda-csapata a Telekom Veszprém ellen.

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Élesben is megnézheti már ma Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője, hogy mennyire mozognak otthonosan a nyáron érkezett játékosok csapatában. Ráadásul ezt nem is akármilyen gárda ellen teheti meg, a huszonhatszoros bajnok Telekom Veszprém látja vendégül Szöllősiéket egy a harmadik fordulóból előrehozott mérkőzésen.

– Ezen a nyáron nagyobb mozgás volt a keretben, több játékos érkezett, az ő beépítésük mindig időigényes. Nem lesz rögtön az első bajnokira kész, de ettől függetlenül jó úton haladunk. Jól dolgoztak a srácok az edzéseken, a felkészülési mérkőzéseken is kellően tudtunk gyakorolni. Ez a Telekom Veszprém elleni mérkőzés is valamelyest erőfelmérő tud lenni, hogy lássuk mi az, ami még fejlesztésre szorul, mi az, amit még gyakorolni kell. A bajnoki rajtra van még egy szűk két hetünk – árulta el Kilvinger Bálint. – Nem nagyon lehetne erősebb ellenfelet találni kezdésnek, de bízom benne, hogy ez az előrehozott mérkőzés jól szolgálja azt, hogy mi még gyakorolni tudjunk. Azért persze bajnoki mérkőzést játszunk, ezt nem felejtjük el, de még nem most vagyunk csúcsformában. A bajnokságban lesz még dolgunk bőven.

A héten a Komló találkozóján kívül csak a Budakalász–Pick Szeged találkozót rendezik, az szombaton 17.00-kor kezdődik. A veszprémi meccsük után a bányászok egyébként Gyöngyösre utaznak egy korábban lekötött edzőmeccs helyszínére. Másfél hét múlva térnek majd vissza Zobecék első meccsük helyszínére, hogy a Fejér-B.Á.L. Veszprém gárdájával is megmérkőz­zenek.

A bajnokság múlt pénteken egy másik előrehozott mérkőzéssel elrajtolt, azon a Szeged 43-20-ra verte a Kecskemétet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában