ökölvívás

2021.09.23. 16:12

Még nem találták meg Paku Lajos utódját

Augusztus 27-én, végakarata szerint szűk családi körben búcsúztatták el a közelmúltban elhunyt Paku Lajost, a Baranya Megyei Ökölvívó Szakszövetség korábbi elnökét, aki hosszú évek óta töltötte be ezt a tisztet, működése alatt fáradhatatlanul szervezte a megyei versenyeket.

Horváth L.

Forrás: shutterstock

Fotó: Shutterstock

Mivel az utódlását illetően kíváncsiak voltunk a jövőre és arra, hogy mi lesz az idei évre betervezett baranyai tornák sorsa, a Magyar Ökölvívó Szakszövetséghez fordultunk kérdéseinkkel. Sokkal nem lettünk okosabbak a tőlük kapott információkkal. Tóth Zsuzsanna főtitkár-asszonytól annyit megtudtunk, hogy közgyűlésen választják majd meg Paku utódját, de hogy ez mikor lesz, arról egyelőre még nincs döntés.

További kérdéseinkre viszont már nem kaptunk választ, mert visszahívást ígért, amiből azonban sajnos nem lett semmi.

Szentlőrinc helyett Pécsett rendezik meg a huszadik alkalommal kiírt Horváth Géza-emlékversenyt

Eredetileg úgy volt, hogy a huszadik alkalommal kiírt idei Horváth Géza-emlékversenyt október 24-én Szentlőrincen rendezik meg. Alvics Gyulától, a PVSK vezetőedzőjétől, a megyei szövetség elnökségi tagjától azonban megtudtuk, hogy egy nappal korábban, 23-án lesz a torna, amelyet egy nap alatt tartanak meg, de ezúttal nem Szentlőrincen, hanem Pécsett, a vasutasok új csarnokában, merthogy a PVSK lesz a lebonyolító. A szervezés még javában folyik, egyelőre kérdéses, hogy a korábban nemzetközire tervezett sport­eseményre jönnek-e külföldi indulók a környező országokból.

A Horváth Géza-emlékversenyt tavaly élesztették újra, azt megelőzően a 90-es években bonyolították le utoljára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában