Kosárlabda

2021.09.16. 08:11

Remekeltek a pécsi kosarasok Bajorországban

A Nemzeti Kosárlabda Akadémia (Rátgéber Akadémia) két korosztályos csapata négy napig vendégeskedett a Bayern München kosárlabdacsapatánál.

A. M. R.

Fotó: NKA

A négynapos vendégszereplés alkalmával a pécsiek kadett és serdülő fiúcsapata összesen öt felkészülési mérkőzést vívott meg a bajor gigásszal. A német gárda a férfi kosárlabdában is ott van a legszűkebb elitben, így különösen nagy skalpot gyűjtöttek be a baranyaiak, hiszen négy alkalommal is felülkerekedtek ellenfelükön. A Bayern csupán egyszer nyert, akkor is idősebb játékosokat is felvonultató csapatot állított ki a pécsi kadettekkel szemben.

A Rátgéber Akadémia tehetségei ezzel saját maguknak is bizonyítottak, hogy jó úton járnak és nagyon magas szintű szakmai munkát végeznek, valamint kivívták a vendéglátók elismerését is, és jó hírét vitték a magyar kosárlabdázásnak.

Eredmények

Kadettek: Bayern München U16–NKA Pécs U16 52-73, Bayern München U16–NKA Pécs U16 103-69, Bayern München U16–NKA Pécs U16 66-68.

Serdülők: FC Bayern Basketball U14–NKA Pécs U14 46-78, FC Bayern Basketball U14–NKA Pécs U14 51-65.

Kiemelt képünk egy korábbi illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában