férfi futsal

2021.10.27. 13:25

Hat gólt hozott a csattanós meccs

Felejthető első félidő után izgalmas hajrában mentett pontot a PEAC férfi futsal-csapata az NB II.-es bajnokság hetedik fordulójában a Haladás II. ellen.

A. M. R.

Fotó: Shutterstock

A mérkőzés elején a pécsiek szereztek vezetést, és kissé nagyobb vállalással többgólos előnyre is szert tehettek volna. Az első félidő végén a PEAC átadta a területet ellenfelének, és a második játékrész elején sem változott a meccs képe.

A Haladás II. legrutinosabb játékosa, Vidák Balázs megszerezte csapata egyenlítőgólját. Ráadásul még kétszer bevette ezt követően a pécsi kaput, így öt perccel a vége előtt két góllal vezetett a szombathelyi alakulat.

A PEAC magasabb tempóra kapcsolt, és igyekezett gyorsan felzárkózni. Egy tetszetős támadás végén, vitatott szituációban elakadt a vendég védő blokkjában a labda. A pécsiek hevesen reklamáltak kezezést, és szerettek volna büntetőt, azonban a síp néma maradt, ráadásul a PEAC vezetőedzője megnyilvánulása miatt piros lapot kapott.

Edzőjük elvesztése sem törte meg azonban a hazaiakat, hiszen a 38. percben egy remek egyéni megmozdulás után, illetve egy büntetőt értékesítve kiegyenlítettek.

Az utolsó percen belül a vendégek kapufát lőttek, de a PEAC játékosai is gólt szerezhettek volna, azonban elmaradt a további fordulat.

PEAC–Haladás II. 3-3 (1-0)

Férfi Futsal NB II., 7. forduló. Pécs, 70 néző. PEAC: Király – Szaniszló, Kovács A., Bartal, Vénosz. Cserék: Molnár, Katona, Füzes, Spánitz, Forró, Romvári. Edző: Élő Tibor.

Gólszerzők: Kovács A. (4.), Forró (38.), Bartal (38.), ill. Vidák (24., 30., 35.).

Kiállítva: Élő (38.).

Ez következik (11. 08.): UTE–PEAC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában