Röplabda

2021.10.12. 12:38

Hibátlan maradt a PEAC férfi röplabdacsapata

Ahogy a nyitányon, úgy a második fordulóban sem vesztett szettet a PEAC férfi röplabdacsapata az NB II.-ben.

A. M. R.

Forrás: pixabay.com

A pécsi egyetemisták ezúttal egy sokkal izgalmasabb csatát vívtak ellenfelükkel, mint az első körben, azonban így is magabiztosan vették az akadályokat, és továbbra is hibátlanul szerepelnek.

– Néhány kivétellel a védekezésünk fegyelmezett volt, így a kivédekezett labdákból is hatékonyan tudtunk támadni. A csapatomnak gratulálok az újabb győzelemhez – mondta a diadal után Szabó Tamás, a PEAC trénere.

TFSE-U21–PTE PEAC 0:3 (25-27, 20-25, 22-25)

Férfi röplabda NB II., 2. forduló. Budapest, 30 néző. PTE PEAC: Takács, Kecskés, Baji, Schmitz, Fischer, Storcz. Cserék: Oletics, Bánki, Baumholczer. Edző: Szabó Tamás.

Következik: (10. 16.): PEAC–Zalaegerszeg (19.00).

A pécsi lányok az első két játsz­mában ismét alulmaradtak, ahogy a nyitófordulóban is. A két találkozó nagyban hajazott egymásra, most viszont Horváth Alexandra tanítványai a harmadikat sem nyerték meg.

– Voltak nagyon szép megmozdulásaink, amiből tudunk építkezni, a hibáinkból pedig tanulnunk kell – értékelt a PEAC női röplabdacsapatának vezetőedzője.

TRSE–PTE PEAC 3:0 (25-14, 25-22, 26-24)

Női röplabda NB II., 2. forduló. Tatabánya, 50 néző. PTE PEAC: Divényi, Orning, Merk­ler, Hoffmann K., Cacov, Újhegyi, Hoffmann H., Szabó P., Husznai, Hegyi, Petőfi, Magyar, Varasdi, Szabó R. Edző: Horváth Alexandra.

Következik: (10. 17.): PEAC–Kaposvár (19.30).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában