Kézilabda

2021.10.16. 10:26

Nehéz feladat: Szegeden játszik a Komló

Idegenben lép pályára a Gyöngyös elleni október eleji ikszet, illetve a Budai Farkasok elleni Liga Kupa meccset követően szombaton 18.00-kor a Sport36-Komló férfikézilabda-csapata. Melnyicsukék az NB I. 5. fordulójában az éllovas, eddig pontot sem hullató Pick Szeged otthonában játszanak majd.

K. B.

– A Szegednek rengeteg játéka van, nem is tudni pontosan, mire kell ellenük készülni, mert bármit előhúzhatnak a tarsolyukból.

Elég magasak, úgyhogy lehet bent, az alsó bejátszások, de az is lehet, a szélső lövés lehet az ellenszerük – nyilatkozta a Komló szegedi nevelésű, de most Gyöngyösről érkező játékosa, Urbán Egon a klub Facebook-oldalának. – Remélem, a legjobbamat tudom nyújtani, és bebizonyíthatom, nem hiába kerültem ide!

Az biztos, hogy arra jó lesz a találkozó Kilvinger Bálint vezetőedző számára, hogy megnézze, a sérült Szkokán Szabolcs helyére érkező Urbán hogyan mozog tétmeccsen a csapatában.

Az 5. forduló hétvégi programja: Budakalász–Csurgó (szombat, 17.00), Szeged–Sport36-Komló, Eger–Ferencváros, Gyöngyös–Fejér B.Á.L. Veszprém (mindhárom szombat, 18.00), Balatonfüred–NEKA (vasárnap, 18.00).

Az állás (14 csapat): 1. Szeged (6 mérkőzés) 12 pont, 2. Telekom Veszprém (5 m.) 10, 3. Balatonfüred (4 m.) 7... 10. Sport36-Komló (4 m.) 3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában