Labdarúgás NB III.

2021.11.14. 16:58

A mérkőzés hajrájában egyenlített a Mohács

Az idei szezon során először nem bírt betalálni ellenfele kapujába a Kozármisleny labdarúgócsapata az NB III. Közép-csoportjának küzdelmeiben.

A.M.R.

20211017 Mohács B Build Mohács - Vác FC férfi felnőtt NB III. labdarúgó mérkőzés Fotó: Löffler Péter LP Dunántúli Napló DN

Fotó: L. P.

Egy nagyon szervezett együtteshez látogatott a harmadosztályú bajnokság éllovasa a tizenhetedik fordulóban. A mislenyi alakulat már a mérkőzést megelőzően számíthatott arra, hogy nem lesz egyszerű dolga a szomszédvári rangadón, ráadásul a mérkőzés korai szakaszában Füredi sérülése is nehezítette a baranyaiak dolgát.

A folytatásban a szekszárdiak hasonlóan fegyelmezetten védekeztek, mint legutóbb az MTK második számú csapata ellen, így Aczél Zoltán együttese nem bírta megzörgetni a hazaiak hálóját. Remek védelemmel büszkélkedhet a listavezető gárda is, ugyanis az elmúlt hat találkozó óta tartó kapott gól nélküli sorozat folytatódik, még ha a győzelmi széria megszakadt.

Szekszárdi UFC–HR-Rent Kozármisleny 0-0

Labdarúgó NB III., Közép-csoport, 17. forduló.

Kozármisleny: Somogyi – Kónya, Gajág, Füredi (Loch P., 16.), Turi – Nagy E. (Berdó, 64.), Kozics, Szabó D. (Beke, 64.) – Vajda (Csernik, 87.), Hampuk, Kirchner. Vezetőedző: Aczél Zoltán.

Létfontosságú meccs várt a mohácsi alakulatra, ugyanis a tabella utolsó előtti helyén szereplő Rákosmente otthonában léptek pályára azzal a céllal, hogy feljebb tornásszák magukat a mezőnyben.

Ismét egy korai gól sújtotta Kvanduk János gárdáját, de a mohácsi tréner jó érzékkel nyúlt bele az összecsapásba, így Hetényi csereként beállva a meccs hajrájában pontot mentett a baranyaiaknak.

Rákosmente–B Build Mohács 1-1 (1-0)

Labdarúgó NB III., Közép-csoport, 17. forduló.

Mohács: Farkas – Kocsis, Forró, Nagy Zs., Menyhei (Spannenberger, 81.) – Izsák (Hetényi, 70.), Ignácz, Vég, Dér (Brukner, 65.) – Gellén, Müllerlei. Vezetőedző: Kvanduk János.

Gólszerzők: Fellegi (9.), illetve Hetényi (91.)

Ez következik (11.21.): Mohács–Szekszárd, Kozármisleny–Hódmezővásárhely.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában