Teremlabdarúgás

2021.11.18. 15:32

Idén ismét megrendezik a Gabriella- kupát

A megmérettetés december 27-én veszi kezdetét, és egészen 29-ig eltart majd.

K. B.

Fotó: Shutterstock

Egy év kényszerszünetet követően ismét hódolhatnak szenvedélyüknek a teremlabdarúgás szerelmesei decemberben a két ünnep között, hiszen megrendezésre kerül a hagyományos Gabriella-kupa. Idén huszonnégy csapat nevezését fogadták el a szervezők. A mezőny a napokban vált véglegessé, a sorsolást pedig december 4-én hirdetik ki.

– Nem okozott problémát a csapatok összegyűjtése. Egyszerűen ez a kaotikus helyzet egy kicsit bizonytalanságban tart minket. Az, hogy lesz-e kupa, nem forgott veszélyben, mert úgyis a létszámhoz igazítjuk a tornát – árulta el kérdésünkre Kalmár Gergő, a szervezők egyike. – Az érződik, hogy tavaly nem volt semmi, és a csapatok két éve várják ezt a teremfocis időszakot.

Bár a mezőny véglegesnek tekinthető, lezárták a nevezési időszakot, ha egy jelentkezéscunami indulna be, nem zárkóznak el a létszám harminckettesre emelésétől a szervezők. Azt pedig mindenképpen garantálják, hogy a hatályos járványügyi intézkedések mellett a szokásos színvonalon szórakozhatnak a nézők és a labdarúgók is a tornájukon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában