Labdarúgó-megye I.

2021.11.21. 18:38

Nem bírt egymással a PVSK és a Villány, nyert a Komló

Nem bírt egymással a PVSK és a Villány az AutóCity Volkswagen Megyei I. osztály 14. fordulójának rangadóján, mindkét együttes egy-egy alkalommal vette a kaput. A PMFC II. meglepetésre kikapott Komlón, a listavezető Pécsvárad viszont a Kétújfalut is kiütötte – Varga László csapata ezzel már biztosan őszi bajnok. A koronavírus ismét felütötte a fejét a ligában, két mérkőzést is elhalasztottak.

Szabó Dániel

Fotó: Laufer László

PVSK–Villány 1-1 (0-1)

Pécs, PVSK-Sporttelep. Vezette: Horváth Gy. (Duli, Ormai).

PVSK: Győri – Tornyos, Tóth M., Nagy J. – Dalipi A., Pál M. (Sztruhár, 83.), Sziládi (Rácz E., 66.), Kutas, Draskóczi (Kántor, 72.) – Ndjodo, Kiss K. Edző: Tóth Máté.

Villány: Wilkesz – Rázsics, Tóth O., Stiefel P., Bischof – Kovács K., Lehota, Nagy N. – Bischof, Várda, Bálint G. (Balogh Á., 72.). Edző: Kosa Zoltán.

Gólszerzők: Ndjodo (59. – büntetőből), ill. Kovács K. (42.).

A forduló előtt csupán egy pont választotta el egymástól a feleket a tabellán, és ez a csapatok szombati találkozója után sem változott. Ugyan a PVSK kezdett jobban, de átvette az irányítást a Villány, aminek az első félidő végén meg is lett az eredménye: Kovács Kristóf révén vezetést szereztek a vendégek. A szünet is többet tett a három pontért Kósa Zoltán együttese, de nem tudta feltenni az i-re a pontot. A mérkőzés második, egyben utolsó gólja Ndjodo nevéhez fűződik, aki büntetőből volt eredményes a 59. percben. A végére még maradtak izgalmak, de több találat már nem született.

Sport36-Komló–PEAC PMFC II. 2-1 (1-1)

Komló. Vezette: Albert G. (Pór, Bene).

Komló: Lesnyik – Zsifkovics, Korbuly, Szabó M., Szigeti – Kardos (Kis-Varga, 84.), Koronics, Varga T. (Reisz, 80.) – Horváth F., Bíró Cs. (Fábos, 89.), Hohmann. Edző: Reith Róbert.

PMFC II.: Keleti – Varga B. (Otterbein, a szünetben), Bozóki, Pólics (Deli, a szünetben), Szücs B. – Vas B., Molnár Cs. (Móhr, 66), Ikladi, Horváth M. (Duraku, a szünetben) – Zsigrai, Szatmári (Dokic, 61.). Edző: Nagy Gábor.

Gólszerzők: Kardos (45.), Bíró Cs. (61.), ill. Szatmári (11.).

A pécsiek korán, már 11. percben megszerezték a vezetést, de nem tudtak élni az előny adta lehetőséggel. A hazaiak még a félidő előtt egyenlítettek, majd a 61. percben megfordították a mérkőzést. Tovább növeli a három pont értékét, hogy egy bő negyedórát emberhátrányban játszott Reith Róbert együttese, miután Zsifkovicsot kiállította a játékvezető.

Pécsvárad-R-Bus–Kétújfalu 11-1 (4-0)

Pécsvárad. Vezette: Brozovics (László J., Harmat).

Pécsvárad: János G. (Bölcskei, a szünetben) – Németh A. (Örsi, 72.), Racskó (Bozó, a szünetben), Krapecz (Dienes, a szünetben), Kungl – Bedi, Temesvári, Kőnig – Takács Á. (Tóth A., a szünetben), Havasi, Reith Renátó. Edző: Varga László.

Kétújfalu: Antal S. – Szücs R., Tóth L. (Bakó, a szünetben), Meretei, Tóth T. – Kovácsfi, Balaskó, Blész (Czakó, 62.), Pfeiffer – Szalai Sz., Vajda T. Edző. id. Varga Zoltán.

Gólszerzők: Takács Á. (4., 27., 40.), Racskó (22.), Bedi (50.), Havasi (51., 55., 85.), Reith Renátó (60.), Tóth A. (76., 90. – a másodikat büntetőből), ill. Meretei (88.).

Varga László együttese a Kétújfalu ellen sem tartalékost, az éllovas mindent beleadott, aminek kiütéses siker lett az eredménye. Mivel a Siklós–PEAC találkozót februárra halasztották, így az is eldőlt, hogy a 2021–2022-es szezon őszi bajnoka a Pécsvárad lesz, hiszen egy körrel a vége előtt 6 pont Havasiék előnye a pécsiek előtt a tabellán.

Gyógyfürdő Harkány–Lovászhetény 0-5 (0-2)

Harkány. Vezette: Takács G. (Varga L., Pór).

Harkány: Kürti – Kása K., Matyi D., Gellén A., Markotics – Onyango, Bognár B., Torma, Kolonits – Dragicevic, Stefani (Varga I., 72.). Edző: Balázs F. Csongor.

Lovászhetény: Vecsei – Kozma R., Stiefel, Tóth A., Bartal – Kilinkó, Mészáros T. (Sztanics, 63.), Berta (Kovács V., 86.) – Prigli (Pataki R., 86.), Kelemen F., Kolompár M. Edző: Bíró Ferenc.

Gólszerzők: Tóth A. (4.), Bartal (38. – büntetőből), Berta (72.), Prigli (73., 77.).

Sellye–Szederkény 5-1 (1-0)

Sellye. Vezette: Bánfai (Molnár F.).

Sellye: Berki – Orlovics G. (Németh N., 65.), Bizderi, Filó, Tóth J. – Árvavári (Orsós Cs., a szünetben), Kászonyi (Szőke, 70.), Nagy K., Kálmán M. (Takács Z., 77.) – Jónás (Patkó, 81.), Bóka. Edző: Knézics Barna.

Szederkény: Andorkó – Hidasi, Spannenberger Márk, Hideg L., Kopeczky (Balogh P., a szünetben) – Hoffmann E. (Mándity, 70.), Bálint Á., Nagy L., Dankó (Fónai, 82.) – Liszácz (Zombár, 41.) – Rotaru (Táborosi, a szünetben). Edző: Tomin Milán.

Gólszerzők: Bizderi (44.), Bóka (56., 74.), Jónás (59.), Németh N. (80.), ill. Bálint Á. (82.).

Elhalasztva: Bóly–Boda (pótlás: december 12.), Siklós–PTE-PEAC (pótlás: február 27.).

A Siklósnál és a Bodánál is felütötte a fejét a koronavírus, ezért a két csapat mérkőzésük halasztását kérte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában