vívás

2021.11.21. 13:03

Többen is bejutottak a nyolc közé a pécsiektől

Megkezdődött a 2021–2022-es vívószezon utánpótlás-pontversenye, az Olimpici torna, amely mindhárom versenynapján egy érmes és több döntős helyezéssel gazdagodtak a PEAC tehetségei.

Sz. D.

Először a gyermek korcsoport lépett pástra, közülük a legjobb pécsi eredményt Faragó Tamara érte el, aki 48 fős mezőnyben a 7. helyen zárt. Másnap az újonc fiúk versenyében Bagoly Benedek ezüst­érérmet nyert (a 74 indulóból), míg Szentpáli Dániel a szintén előkelő 8. helyet kaparintotta meg. Az újonc lányoknál is volt PEAC-os a nyolc között, Fodor Bianka hetedikként végzett.

Bagoly Benedek ezüstérmes lett az újonc fiúknál

A serdülőknél sem maradtak adósak a jó eredményekkel a fekete-fehérek, a fiúknál Lippai Máté a 84 fős mezőny 5. helyén zárta a megmérettetést. Hesz Krisztián tanítványa veretlen csoportkör után a táblán is jól menetelt, azonban a négy közé kerülésért legyőzték őt. A mezőnyben Bagoly Benedek 36., Szentpáli Dániel 43., Bótor Zerind 55. lett. A lányok versenyében Lippai Dia 54., míg Fodor Bianka 65. helyet szerezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában