Kézilabda

2021.12.14. 16:46

Eltörpült a Siklós

Alulmaradt a mecseknádasdi alakulat az NB II.-es kézilabda-bajnokság rangadóján, pedig egy esetleges győzelemmel pontszámban beérték volna a Tungsram csapatát. Emellett a PEAC simán nyert, míg a Siklósnak esélye sem volt hétvégén.

Móga Richárd

Várakozásokkal telve vágott neki a tizenegyedik fordulónak Frey Tamás alakulata, ugyanis az élre ugorhatott volna a Mecseknádasd egy diadal esetén. Azonban a hazai klub már az első félidőben messze került a két ponttól. 

 

Expressz Zálog Mecseknádasd–Nagykanizsa 24-31 (9-16) 

Férfi kézilabda NB II., 11. forduló. Mecseknádasd, 80 néző. Mecseknádasd: Varga – Bálint 6, Hidasi 6, Nyers 3, Liptai 1, Bérces, Kollár 1. Cserék: Gubicza 1, Kálóczi 2, Zuder 3, Frey P. 1, Barát, Lőrincz, Kovács. Edző: Frey Tamás. 

Frey Tamás: – Támadásban nagyon gyenge teljesítményt nyújtottunk, megérdemelt vendéggyőzelem született. 

Végig irányította a gólzáporos összecsapását a PEAC a Dunaújváros ellen, egyetlen percig sem volt kérdés, melyik gárda jön ki győztesen a megmérettetésből. 

 

PEAC–Dunaújváros 42-26 (22-12) 

Férfi kézilabda NB II., 11. forduló, Pécs. 60 néző. PEAC: Stavri – Nagy T. 3, Forgács 13, Vajda 2, Gelb 4, Lipótzy 4, Simon 9 Cserék: Kovács, Jandó, Szögi, Hadobás 1, Trischler 3, Gyéresi 1, Mosdósi 2, Hajas, Németh. Edző: Papp László. 

Papp László: – Ma ismét a szebbik arcunkat mutattuk. Tartsuk meg a jó szokásunkat. 

Az elmúlt tendenciát látva a Siklós a második félidőre szokott elfogyni, azonban hétvégén az első félidei teljesítményük is hagy némi kívánnivalót maga után. 

 

MK Pelikán Siklós KC–Hőgyész 19-28 (9-16) 

Férfi kézilabda NB II., 11. forduló, Pécs. 100 néző. Siklós: Sárosi – Sztárai 5, Temesvári 4, Katona 2, Krizmanics, Vadon 1, Virág 1 Cserék: Torzsás, Batta, Szenttamási, Bognár 1, Sipos 1, Kovács R. 4. Edző: Balog Zoltán. 

 

Címkék#peac pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában