Teremfoci

2021.12.24. 13:05

Háromnapos tornát indítanak

K. B.

Egy év kihagyást követően ismét színessé teszik a két ünnep közti időszakot a sportkedvelők számára Komlón. A futball szerelmesei ugyanis ismét élvezhetik a minden évben jó hangulat és nagy csaták jellemezte GABRIELLA kupát. 

A megmérettetésen négy hatcsapatos csoportban rajtolnak majd el a csapatok. December 27-én az A jelű hatos nyitja meg a tornát 9.00-kor, méghozzá a Baksai SE–Eagles mérkőzéssel, s délután kettőig be is fejezik az egymás közti csatákat. Ezt követően lépnek majd pályára a B csoport tagjai. 

 

Másnap hasonló lebonyolításban a C, majd a D jelű hatos is megküzd egymással. A C csoport különlegessége, hogy az idei sorsoláson oda került a szervezők csapata, az FF Kalmár. 

A harmadik napon jöhet a csoportmérkőzéseket követően kialakult kieséses szakasz. Az első nyolcaddöntőt szerdán 11.00-kor a B csoport második helyezettje a D harmadikja ellen játssza majd. 

Ahogyan az már hagyománnyá vált, a döntő fordulók között gálaműsor szórakoztatja majd a közönséget, hogy a főszereplők addig egy kicsit megpihenhessenek. A KBSK U9-es csapata játszik majd ezekben az időszakokban bemutatómeccset, illetve a Plié Sport- és Rekreációs Egyesület bemutatóját tervezték a szervezők. A torna 19.45-re ér véget. 

A torna egyébként komoly támogatókkal gazdagodott az elmúlt hetekben. A Focivilág már régebben beállt a bajnokság mögé, de most decemberben az Országos Minifutball Szövetség is jelezte, együttműködne a szervezőkkel, már régóta követik a versenyüket, valamint a TOCA Football Center-Garami József Labdarúgó Képző Központ részéről Boday Ferenc is felajánlotta segítségét. Utóbbi idén a Komlói Bányász U9-es korosztályát segíti 10 hibrid labdával. 

 

Jótékony célt tűztek ki maguk elé 

A torna szervezői nem csak a most futballozni vágyókra gondolnak. Az ajándéksorsolást annak jegyében szervezték meg, hogy segítsenek vele Gergely Áronnak, akit 2018 szeptemberében edzésre menet ütöttek el, s rehabilitációja a mai napig tart. E célból Szatmári Lóránd ajánlotta fel dedikált Vasas-mezét, emellett egy aláírt Vidi és Fradi dressz is gazdáját keresi. 

 

Címkék#teremfoci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában