kézilabda

2021.12.04. 12:01

Ismét idegenben játszik a Komló

Sorozatban harmadik meccsét is idegenben játssza a Sport36-Komló férfikézilabda-csapata. Az NB I. 11. fordulójában Csurgóra utazik Kilvinger Bálint gárdája, ahol szombaton 18.00 órától kell pályára lépnie az utolsó előtti ellen.

K. B.

Forrás: PSZZ

– Elég csalóka, hogy a Csurgó mögöttünk van a tabellán! Szeretnénk egy jó meccset játszani, és két ponttal hazatérni. Igaz, ez nem lesz könnyű, mert a védelemben elég kemények és erősek, de az edzéseken azon dolgozunk, hogyan törhetjük fel ezt – nyilatkozta a klub közösségi portálján Urbán Egon, a Komló jobbszélsője. – Kicsit elfáradtunk Tatabányán az utolsó húsz percre. A meccs végéig tartó koncentráció kell a Csurgó ellen, és azzal nyerhetünk.

A hétvégén természetesen nem csak az élvonalban szereplő csapatok lesznek pályán. Szintén szombaton 18.00-tól a Kozármisleny NB I. B-s női alakulata a Szombathelyi ifivel csap össze hazai pályán. Előtte, 16 órától pedig a Mohács fogadja pályáján a Győr U19-es csapatát. Egy osztállyal lejjebb a PTE-PEAC szombaton 11.00-tól Székesfehérváron vendégeskedik.

Ami a férfi gárdákat illeti. Szombaton 18.00-tól a Kalocsánál szerepel az MK Pelikán Siklós az NB II.-ben, míg vasárnap 15 órától az ­Expressz Zálog Mecseknádasd Dunaújvárosban lép parkettre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában