Galéria

2021.12.21. 22:59

Képeken mutatjuk a PMFC 2021-es évét

Egy nagyon szokatlan és kaotikus időszakon vannak túl az NB II.-es labdarúgócsapatok is a vírushelyzet miatt, valamint a szurkolók is, akik éppen csak visszatérhettek a lelátóra.

K. B.

Tölgyesi a legnagyobb rajongóinak támogatása mellett játszhat.

Fotóriportereink viszont így is megtalálták azokat a momentumokat, amiben igazán benne van a futball eszenciája, amikor játékos és rajongó tényleg egy irányba tolja a szekeret. 

 

Amikor pedig megkapják a pécsiek és a szentlőrinciek is a megfelelő támogatást a lelátóról, akkor az ellenfél feltartóztatása sem jelent akkora problémát. Ezt pedig akkor is kijelenthetjük, ha idén nem is állt annyira stabil lábon mondjuk a PMFC védelme, vagy ha azt látjuk, hogy Keresztes Bencéék kettővel több gólt kaptak, mint amennyit lőni tudtak a másik oldalon. 

 

Az ősz viszont megteremtette annak lehetőségét, hogy kifejezetten élvezetes mérkőzéseken tölthessük akár minden hétvégét, hiszen addigra a lőrinci pálya is használható állapotba került. Emellett pedig mindkét gárda szereplésében maradt potenciál. Bár túlzás lenne azt állítani, hogy az élmezőny csatájába komolyan beleszólhatnak, egy ötödik-hatodik hellyel bárki elégedettebb lenne. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában