Labdarúgó-megye I.

2021.12.06. 13:45

Színes őszi idényt zárt a megye I. (galéria)

Az előző két szezon nem olyan volt, ahogy azt a megyei foci szerelmesei megszokhatták. Ennek az oka természetesen a koronavírus volt, ami az amatőrsportot sem kímélte.

Sz. D.

Volt olyan idény, amely be sem fejeződött, és csak 2021 tavaszára térhetett vissza minden a régi kerékvágásba. Sokáig a szurkolók sem látogathatták a mérkőzéseket, viszont a 2021/2022-es kiírás első félévében végre teljes egészében visszakaphattuk a hamisíthatatlan megyeifoci-hangulatot, amit fotóriportereink most is igyekeztek megörökíteni.

Talán még a játékvezetők is örültek annak, hogy visszatérhettek a nézők a lelátóra, pedig a sporik tevékenységét ezúttal is előszeretettel bírálta a helyi kemény mag a pálya széléről. A bátorságot ehhez ezúttal is finom sörök adták, de nyilván a szotyi is ott volt a másik kézben. A játékosok a biztatást jó, szórakoztató futballal próbálták meghálálni. Volt, akinek ez sikerült, volt, akinek kevésbé. Az AutóCity Volkswagen Megyei I. osztály őszi szezonját a Pécsvárad uralta, de a PEAC-nak sem kell lemondani még a bajnoki címről. A Mozsgó-Szentlőrinc II.-től várható volt, hogy ott lesz a dobogó közelében, de a Bóly és a Siklós szereplése mindenképpen kellemes meglepetés. A Harkánynak viszont nagyon össze kell szednie magát, ugyanis a fürdőváros csapatának 12 meccs sem volt elengedő ahhoz, hogy pontot szerezzen.

A tavaszi idény első fordulóját valószínűleg március elején rendezik meg, de mivel ezt az őszt sem úsztuk meg halasztott meccsek nélkül, néhány csapat már télen folytatja a bajnokságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában