Kosárlabda

2022.01.07. 10:57

Jó munkát végzett a PVSK- Veolia, de már a KTE-re fókuszálnak

Első 2022-es NB I.-es találkozóját megnyerte a PVSK- Veolia férfikosárlabda-gárdája a Nyíregyháza ellen.

K. B.

Forrás: Laufer László

Bár a Pécs igazi csapatként működött a találkozón, Brkics kiváló játéka, 33 pontja kellett az ellenfél szétzilálásához. A Panthers két helyet lépett előre a sikerrel, s ott van a kilencedik Szeged sarkában, amely egy meccsel előrébb jár. 

– Tudtuk, hogy egy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, ami egyben kiemelten fontos volt számunkra. Rengeteget készültünk az ellenfelünkre. A mérkőzésen sok volt a hullámvölgy, leginkább a támadólepattanókkal voltak gondok, aztán igyekeztünk elkapni a ritmust a támadásban, a védekezésünk rendben volt. Azt tették a fiúk, amit kértem tőlük, örülök, hogy láttam rajtuk a győzni akarást. Kicsit tartottam ettől a találkozótól, de jó munkát végeztünk – vallotta Andrija Csirics vezetőedző a találkozót követően. – Megnyertük a meccset, de ez már a múlté! Következik a Kecskemét, ahol szintén fontos mérkőzés vár ránk, innentől erre koncentrálunk. 
 

A következő találkozóját idegenben, a Kecskemétnél játssza a Panthers szombaton 18.00-tól, s azt követően az Alba Fehérvár otthonában bizonyíthat 14-én. Legközelebb hazai pályán a Szombathellyel mérkőzik majd, január 19-én 18.00-tól, mert a Falco BL-meccse miatt előrébb kellett hozni a találkozót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában