Vizilabda

2022.01.29. 13:44

Oda-vissza legyőznék a rivális szomszédot

A szezon egyik legfontosabb mérkőzésére készül a PVSK-Mecsek Füszért férfivízilabda-csapata, amely ma 16 órától a szomszédvári rivális Kaposvár vendége lesz az OB I. 17. fordulójában.

Szabó Dániel

Fotó: L.P.

Nagyon előkelő helyről várhatja a hétvégi mérkőzést a pécsi csapat, hiszen a múlt héten a Debrecen legyőzésével a tabella hetedik helyén találták magukat Gaszték. Az egyik legnagyobb rivális Kaposvár előtt akár 7 ponttal is megléphet Török Viktor együttese, amennyiben legyőzi idegenben szomszédvári riválisát. A két csapat rendre izgalmas, felfokozott hangulatú meccseket vív egymással, s szinte biztos, hogy ezúttal sem lesz másként. 

 

– Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk – latolgatta az esélyeket Lihotzky Donát, a PVSK-­Mecsek Füszért játékosa. – Nekünk ez a szezon egyik, ha nem a legfontosabb találkozója. A Kaposvár–Pécs-rangadó mindig hordoz magában egy kis pikantériát. Nagy erőt adhat számunkra, hogy az első félévben magabiztos győzelemmel tartottuk otthon a három pontot a somogyiak ellen – utalt a 13-9-re megnyert bajnokira Lihotzky. 

 

A 17. forduló további programja: Debrecen–ZF-Eger, Szeged–Miskolc, FTC-Telekom–Honvéd, OSC Újbuda–UVSE, BVSC-Zugló–Vasas­Plaket. 

 

Az állás (14 csapat): 1. FTC-Telekom 43 pont, 2. OSC Újbuda 41, 3. Szolnoki Dózsa 40, ...7. PVSK-Mecsek Füszért 19, ...10. Kaposvár 15. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában