Kézilabda

2022.02.26. 14:00

Felmérhetik most, hogy hol is tartanak

Remek csapat ellen mérheti fel erejét ma 18.00-tól a Sport36-Komló férfikézilabda-csapata, hiszen a csütörtökön még BL-találkozót játszott Telekom Veszprém érkezik vendégségbe az Eszperantó térre.

K. B.

A bányászok jó hangulatban, remek formában várhatják ellenfelüket, hiszen a tavaszi bajnokikon eddig minden pontot begyűjtöttek. 

– Mindenki nagyon boldog, remek érzés most ránézni a tabellára. Előkelő pozícióban vagyunk, és azon dolgozunk, hogy ezt megtarthassuk a szezon végére – nyilatkozta Pásztor Imre, a Komló hálóőre a klub közösségi oldalán. – Mindig más egy ilyen mérkőzés. Világ­sztárokkal játszanak a BL-ben hétről hétre. Bízunk benne, hogy Barcelonában kellően elfáradtak, és szombaton egy nagyon jó meccset fogunk velük játszani. 

 

Ami a veszprémiek Bajnokok Ligája-találkozóját illeti, egy küzdelmes meccsen a fordulást követően a Barca ritmust váltott, s így végül alulmaradtak Mahéék a vendéglátóikkal szemben. A vége 35–30 lett. Persze ebből nem sok következtetést lehet levonni a hétvégi bajnokival kapcsolatban. 

Arra természetesen mindenképp jó lesz ez a meccs a komlóiaknak, hogy felkészüljenek vele a pontvadászat hátralévő kihívásaira. 

Az állás (14 csapat): 1. Szeged (17 mérkőzés) 33 pont, 2. Telekom Veszprém (15 m.) 29, 3. Balatonfüred (15 m.) 21, 4. Ferencváros (15 m.) 18, 5. Sport36-Komló (15 m.) 16, 6. Budakalász (16 m.) 16. 

 

A hétközi BL-vereséget követően érkezik a Telekom Veszprém Komlóra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában